STRAFRECHT

Bent u aangehouden? Moet u voor verhoor naar de politie? Of hebt u wellicht een dagvaarding gehad in een strafzaak?

In al die gevallen hebt u te maken met het strafrecht. Omdat de belangen in strafzaken groot zijn, is het belangrijk uw verdediging over te laten aan een gespecialiseerd strafpleiter: een advocaat die zich overwegend bezighoudt met strafzaken en die de juridische kennis en ervaring in huis heeft om u zo goed mogelijk bij te staan en van advies te voorzien.

Onze Expertise

Strafrecht

Ons kantoor behandelt alle soorten strafzaken. Denk daarbij aan geweldszaken (zoals moord, doodslag of mishandeling), maar ook aan vermogens- en fraudedelicten (witwassen, afpersing of diefstal), rijden onder invloed of Opiumwetdelicten zoals hennepkwekerijen.

Het kantoor is gevestigd in hartje centrum van Amsterdam, maar heeft een landelijke praktijk. Dit betekent dat cliënten worden bijgestaan door heel Nederland en in alle arrondissementen, ongeacht of het gaat om een zaak bij de kantonrechter, de politierechter, de meervoudige kamer van de rechtbank of het gerechtshof.

Indien u wordt verdacht van een overtreding of misdrijf, aarzel dan niet om te bellen of een e-mail te sturen. Hoe vroeger u de professionele bijstand van onze strafrechtadvocaten inschakelt, hoe groter de kans is er goed vanaf te komen.

Hennepzaken

Indien u wordt verdacht van het hebben van een hennepkwekerij, komt er veel over u heen: een flinke rekening voor de ontruimingskosten, een rekening voor gestolen elektriciteit, de huurbaas zal proberen u het pand uit te zetten en steeds vaker legt de gemeente een bestuurlijke boete op. Soms krijgt u in een later stadium ook te maken met de belastingdienst die meent dat u uw inkomsten uit de kwekerij had moeten opgeven.

Uw grootste zorg op dat moment is de politie! Wat moet ik verklaren om mijzelf niet in de vingers te snijden? Moet ik wel wat verklaren? Hoe hoog zal de straf worden? Hoe lang mag ik worden vastgehouden? Dit zijn allemaal vragen waar u mee zit en waarmee mr. Willem De Boer u kan helpen.

Door een zeer ruime ervaring met hennepzaken door heel het land, kan mr. De Boer u goed adviseren over de te nemen stappen en de te verwachten straf indien het tot een veroordeling zou komen. Het is verstandig om op zijn minst even te bellen voor advies vóór u een verklaring gaat afleggen bij de politie. Leg in ieder geval nooit een verklaring af zonder met mr. De Boer gesproken te hebben. Juist in hennepzaken kan dit grote gevolgen hebben met het oog op een mogelijke ontnemingsvordering door het Openbaar Ministerie.

Contact

0