DE BOER ADVOCATEN

De Boer Advocaten is een eigenzinnig professioneel advocatenkantoor; toegankelijk en maatschappelijk betrokken. Wij werken voor particulieren, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties en belangenorganisaties.

Wij onderscheiden ons door:

Hoge kwaliteit

De Boer Advocaten stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar dienstverlening. Ons kantoor heeft onder cliënten een uitstekende reputatie. De Boer Advocaten volgt alle ontwikkelingen op de diverse praktijkgebieden op de voet. Wij besteden veel tijd aan de opleiding en begeleiding van jongere advocaten en juristen, zodat zij op het hoogste niveau kunnen opereren.

Dit is verborgen text om de grootte van dit blok te verfijnen. Wijzig deze tekst bij voorkeur alleen als de zichtbare tekst hierboven wijzigt. _________________________________________________________

Betrokken en daadkrachtig

De Boer Advocaten is betrokken bij haar cliënten en bij de ontwikkelingen van de cliënt. Betrokken ook bij maatschappelijke ontwikkelingen en problemen, betrokken bij ons vak, het recht en de advocatuur. Onze advocaten zijn daadkrachtig in de manier waarin zij de belangen van onze cliënten behartigen. Daadkrachtig in hun advisering en succesvol optreden in de rechtszaal. De aanpak van problemen is altijd pragmatisch en gericht op het bereiken van de beste oplossing voor de cliënt.

My Hidden Text

Persoonlijk en helder

De beste oplossingen voor onze cliënten daar draait het om! Wij zijn gedreven, kritisch en betrokken. Samen met de cliënt gaan wij op zoek naar de beste manier om het gewenste resultaat te bereiken. Dat reikt soms verder dan juridisch-inhoudelijke kennis en vereist ook strategisch inzicht en een praktische instelling. Dat bereiken we met een goed persoonlijk contact, korte communicatielijnen en aandacht voor wat onze cliënten te vertellen hebben. En door helder te zijn over wat onze cliënten van ons kunnen verwachten. Wij staan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij deze aanpak beschikken we over een groot cliëntenbestand met veel langdurige relaties. Samenwerking is in onze optiek daarbij het sleutelwoord.

Een brede juridische basis

De Boer Advocaten is actief op het gebied van het civiele recht, strafrecht en bestuursrecht. Complexe vraagstukken beperken zich namelijk vaak niet tot één rechtsgebied. Onze specialisten zijn daarom in staat om zaken vanuit een breder perspectief te benaderen en op te lossen. Hun brede basis leidt tot efficiënte en doelgerichte advisering van hoge kwaliteit. Waar nodig zullen wij van gebaande paden afwijken om het gewenste resultaat te bereiken. Procederen is onze kernkwaliteit. Wij staan onze cliënten bij in procedures in eerste aanleg of in hoger beroep, zowel civielrechtelijk, strafrechtelijk als bestuursrechtelijk.

VerborgenVerborgen VerborgenVerborgenVerborgenVerborgenVerborgen VerborgenVerborgen VerborgenVerborgenVerborgenVerborgen

Multidisciplinaire samenwerking

De Boer Advocaten beschikt over een uitgebreid en uitstekend netwerk van specialisten, die waar nodig ons kunnen ondersteunen en adviseren.

0