mr. W.A.L. De Boer

Personen- en familierecht specialist

Mr. W.A.L. (Willem) De Boer studeerde aan de Universiteit Leiden en heeft zich o.a. gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht.  Mr. De Boer kan U op de uiteenlopende vlakken van het familierecht uitstekend bijstaan.

Mr. De Boer heeft zeer ruime ervaring in de advocatuur. Hij is aspirant lid van de vFAS (De vereniging Familierecht advocaten Scheidingsmediators) en heeft de specialisatieopleiding Jeugd- en Familierecht aan zowel de Universiteit van Amsterdam als aan de Universiteit van Utrecht (Willem Pompe) met succes afgerond. Voorts is mr. De Boer aangesloten bij het Centrum Internationale Kinderontvoering te Den Haag alsmede de vereniging van Internationale Kinderontvoeringsadvocaten (The Dutch Association of International Child Abduction Lawyers)..

Voorts wordt mr. De Boer regelmatig door de Rechtbank tot bijzonder curator benoemd om de belangen van de minderjarigen te behartigen.

Zijn ambitie is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren, om specialist te zijn en te blijven op zijn vakgebied, waarbij oog voor de persoon van de cliënt centraal staat. Een ‘standaardoplossing’ bestaat niet, het is altijd maatwerk.  Zijn stijl is te kwalificeren als snel, efficiënt en creatief.

mr. L.R. Harteveld

Mr. L.R. (Lisa) Harteveld heeft aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en zich als advocaat onder meer gespecialiseerd in het personen-en familierecht, strafrecht, bijstand aan slachtoffers, artikel 12 Sv. zaken, aansprakelijkheidsrecht, tuchtrecht en overige civiele rechtsgebieden zoals arbeidsrecht en huurrecht. Ook behartigt mr. Harteveld zaken binnen het bestuursrecht, zoals Wob (Wet openbaarheid van bestuur) zaken.

Na werkzaam te zijn geweest als advocaat op een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam heeft mr. Harteveld zich bij De Boer Advocatuur aangesloten. Zij heeft de specialisatieopleiding Rechtsbijstand aan EGZ-slachtoffers succesvol afgerond en meerdere grote en media-gevoelige zaken op het gebied van bijstand aan slachtoffers behartigd. Voorts heeft mr. Harteveld Internationaal Publiekrecht gedoceerd aan de Volksuniversiteit van Amsterdam.

De stijl van mr. Harteveld kenmerkt zich door haar heldere en doelgerichte communicatie. Zij is scherp en bevlogen en zet die eigenschappen in om het belang van de cliënt, dat in iedere zaak centraal staat, te dienen.

mr. M. van Eck

Mr. M. (Mike) van Eck heeft civiel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in het huurrecht en het bouwrecht. Daarnaast heeft mr. Van Eck expertise op het gebied van het familierecht en het erfrecht.

Mr. Van Eck is sinds mei 2017 werkzaam bij De Boer Advocatuur. Hij heeft verscheidene specialisatiecursussen op het gebied van het erfrecht gevolgd. Mr. Van Eck komt uit een bouwvakkersfamilie. Derhalve heeft hij van huis uit een bijzondere affiniteit met het bouwrecht.

Zijn stijl is te kwalificeren als doelgericht, pragmatisch en creatief. Daarnaast hecht hij veel waarde aan de belangen van zijn cliënten.